Dermagroom

DermaGroom is specialist in huid- en vachtverzorging met een passie voor dieren en dermatologie. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor trimsalons.

Huidziekten vereist een diagnose en eventueel behandeling van een dierenarts. Maar een trimsalon kan een ondersteunende of voorkomende rol spelen bij een huidaandoening.


Het is een product waar ik als trimmer voor de volle 100% achter kan staan. Daarom gebruik ik deze producten in de trimsalon en zijn ze los te koop in de trimsalon. Wilt u het laten bezorgen, stuur dan een mail naar HAB met uw bestelling, telefoonnummer en adresgegevens.

Producten

ALLEDAG SHAMPOO

Shampoo normale huid

Milde en reinigende shampoo die te gebruiken is op elk type vacht. Het neutraliseert de geur en is speciaal ontwikkeld om de huidbarrière van honden en katten te ondersteunen met vetzuren en ceramiden. De shampoo is door de honing, calendula en kamille zacht en verzorgend. Het hyaluronzuur verbetert de vochtbalans en elasticiteit in de huid. De toevoeging van een conditioner zorgt ervoor dat klitten en eventuele losse wol gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Bevat o.a. SK-Influx V®, phytosphingosine, honing, calendula, kamille en hyaluronzuur.

Inhoud: 200 ml

Prijs: 18,95 euro

ATOPCALM SHAMPOO

Shampoo allergie-gevoelige en/of droge huid

Ontwikkeld voor dieren met een allergie-gevoelige en/of droge huid. Een zachte, professionele shampoo met de perfecte combinatie van kruiden om allergenen te verwijderen en de huid te verzorgen. De shampoo voorkomt dat bacteriën en gisten de overhand krijgen en heeft een jeukstillende werking. Speciaal ontwikkeld om de huidbarrière van honden en katten te  ondersteunen met vetzuren en ceramiden. Bevat o.a. SK-Influx V®, phytosphingosine, honing, calendula, kamille, hyaluronzuur, aloë vera, allantoïne en zinkpyrithione.

Bevat geen parfum!

Inhoud: 200 ml

Prijs: 18,95 euro

HUIDCONDITIONER SPRAY
Droge huid en/of bacteriegroei

Een olievrije spray die zorgt voor een soepele, gehydrateerde huid zonder een vettige laag achter te laten. De speciale formule is samengesteld om schilfers te verwijderen, talg te reguleren en de bacteriegroei te verminderen. Ideaal om in te zetten na het wassen met een dermatologische shampoo of bij dieren met een droge tot zeer droge huid. De huidconditioner kan direct op de huid worden gesprayd of na het wassen in verdunde oplossing als verzorgende conditioner over de vacht worden gegoten. Bevat o.a. hyaluronzuur, ureum, zinkgluconaat en melkzuur.

Inhoud: 150 ml

Prijs: 16,75 euro

SPOT SPRAY
Reinigen wondjes en onstekingen

De Spot spray kan worden ingezet bij de reiniging van wondjes, geïrriteerde of ontstoken huid. Het spoelt vuil, zoals gele korsten (eiwitten en vetten), weg en helpt infectie te voorkomen. De aangedane huid zal op deze manier sneller kunnen herstellen. Ideaal bij het schoonmaken van hotspots en tussenteeninfecties. Het is een fysiologische zoutoplossing met o.a. chloorhexidine, glycerine en polysorbaat.

Geschikt voor langdurig gebruik.

Inhoud: 150 ml

Prijs: 16,75 euro

HONINGGEL
Antibacterieel en verzachtend

De gel bevat 45% zuivere honing en heeft een antibacteriële en verzachtende werking. Het wordt gebruikt voor de behandeling van de beschadigde of ruwe huid en bij oppervlakkige wondjes. Als eerste hulp bij het inknippen en verwonden van de huid, bij het beschadigen van wratten bij trimbehandelingen en na het reinigen met Spot spray bij hotspots. Bevat o.a. 45% zuivere honing en glycerine.
Inhoud: 20 gram

Prijs: 15,50 euro

EHBO SET

De EHBO set bestaat uit 1x Honinggel 20 g, 1x Spot spray 150 ml, 1x bandagerol en 3x gaasjes. De EHBO set bevat alles om ongelukjes in de trimsalon eenvoudig en snel te behandelen.

Prijs: 32,25 euro

SENSI MOUSE
Droogshampoo geïriteerde, rode, gevoelige en/of droge huid

Dermagroom Sensi mousse is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde,rode, gevoelige en/ of droge huid te kalmeren en te voeden. Dit helpt de huidbarrière te herstellen om zo ongewenste stoffen en micro-organismen beter af te weren.

Gebruik: pomp de mouse in de handpalm en masseer deze in de vacht tot op de huid. Door de vacht met een kam of hand opzij te duwen komt u goed op de huid. Laten drogen en niet uitspoelen.

Inhoud: 150 ml

Prijs: 18,95 euro

DAILY FRESH MOUSE NO FRAGRANCE

Droogshampoo alle huidtypen zonder parfum

Daily Fresh mousse reinigt effectief de vieze en stinkende vacht zonder water. Sinodor ® maskeert vieze geuren niet, maar verwijdert deze krachtig. De mousse is geschikt als dagelijkse verzorging van schilferige, vette en/ of droge huid. Reguleert de talgproductie en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hydrateert en beschermt de huid met behulp van hyaluronzuur, pro-vitamine B5 en ceramiden. Zeer geschikt voor dieren die moeilijk te wassen zijn of erg gevoelig zijn voor geuren.

 

Gebruik: Pomp de mousse in de handpalm en wrijf deze in de vacht. De vacht met schuim doordrenken zodat het tot op de huid komt. Niet uitspoelen, maar droogdeppen met een handdoek of aan de lucht laten drogen.

Inhoud: 150 ml

Prijs: 18,95 euro

DAILY FRESH MOUSE BLUE LOTUS

Droogshampoo alle huidtypen met parfum

Daily Fresh mousse reinigt effectief de vieze en stinkende vacht zonder water. Sinodor ® maskeert vieze geuren niet, maar verwijdert deze krachtig. De mousse is geschikt als dagelijkse verzorging van schilferige, vette en/ of droge huid. Reguleert de talgproductie en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hydrateert en beschermt de huid met behulp van hyaluronzuur, pro-vitamine B5 en ceramiden. Zeer geschikt voor dieren die moeilijk te wassen zijn.

Gebruik: Pomp de mousse in de handpalm en wrijf deze in de vacht. De vacht met schuim doordrenken zodat het tot op de huid komt. Niet uitspoelen, maar droogdeppen met een handdoek of aan de lucht laten drogen.

Daily Fresh mousse Blue Lotus aantal

Inhoud: 150 ml

Prijs: 18,95 euro

TRAANSTREEP

Voedingssupplement

Het Traanstreep voedingssupplement is een 100% natuurlijke kuur die van binnen uit helpt om de traanstrepen te reduceren en te voorkomen. Het product bestaat uit een samenstelling van etherische oliën en kruiden. De vloeistof kan door de voeding worden gemengd of kan direct toegediend worden. De bruine plekken rond de ogen zullen geleidelijk aan verminderen. Dit product wordt ook aanbevolen voor honden en katten die weinig ruimte hebben tussen de neus en de ogen. Zie de beschrijving voor meer informatie over de kuur en het product.

Inhoud: 250 ml

Prijs: 25,50 euro

HUIDPLOOIDOEKJES

Reinigen geïrriteerde huid

Deze huidvriendelijke doekjes kunnen gebruikt worden voor het reinigen van geïrriteerde of licht geïnfecteerde huid en plooien (neus, staart, lip, huid rondom vulva en anus). Bij honden of katten, gediagnostiseerd door de dierenarts met een terugkerende lipplooi eczeem of kin acne, kunnen de doekjes als onderhoud dagelijks gebruikt worden. Bevat o.a. chloorhexidine, vitamine E, aloë vera en glycerine.

Inhoud: 40 stuks

Prijs: 15,50 euro

VOETBRUISBALLETJES

Reinigen geïrriteerde huid

In te zetten als voetenbadje om de aangedane huid van de pootjes te reinigen. Denk hierbij aan milde tussenteeninfecties, een ontstoken nagelbed, afgescheurde of gebroken nagels, milde irritaties van de voetzolen en pootjes. Beschadiging door het lopen op harde ondergrond of door vocht, kou, pekel en sneeuw. Bevat o.a. Dode Zeezout, kamille en calendula.

Inhoud: 10 stuks

Prijs: 9,95 euro